Reconditionare Injectoare Buzau – Service Injectoare Buzau

Reconditionare Injectoare Buzau – Service Injectoare Buzau

Loc. Maracineni, Nr. 104, Jud. Buzau
0740.623.432
electronicdieselsistem@yahoo.com
www.reconditionariinjectoare.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Reconditionare Injectoare Buzau – Firma Electronic Diesel Sistem srl, este autorizata pentru reconditionarea injectoarelor Diesel, va oferim solutii profesionale pentru reconditionarea sistemelor de injectie Delphi, Denso, Bosch, Siemens VDO, Pompe Duze.

Firma noastra din Buzau este capabila sa reconditioneze cele mai noi sisteme de injectie diesel cum ar fi: injectoare pompa diuza, injectoare piezoelectrice Bosch, injectoare Delphi, Denso si Siemens – VDO common rail, pompe de inalta presiune, pompe duze, pompe de inalta Delphi, injectoare PD, injectoare CR, injectoare Diesel Euro 3, Euro 4, Euro 5.

Componentele interne uzate din injectoare se inlocuiesc cu alte noi, iar in etapa finala, intr-un mediu ferit de praf si posibile contaminari cu impuritati, piesa este montata, calibrata si verificata pe bancul de probe in conformitate cu valorile din fisa de testare specifica fiecarui cod de piesa in parte.

Diagnoza si identificarea elementelor defecte se face cu ajutorul microscopului digital pe care il avem in dotare.

Pentru a verifica corectitudinea reparatiei injectoarelor acestea sunt montate pe bancuri de proba BOSCH si STARDEX pe care le avem in laboratorul diesel si supuse planurilor de testare create de producatorul sistemului de injectie.

Planul de testare reprezinta verificarea tuturor parametrilor de functionare al injectoarelor prin modificarea continua a comenzilor date.

Reconditionare Injectoare Pompe Duze 1.9 TDI sau 2.0 TDI

Reconditionare injectoare Bosch Common Rail Euro 3, Euro 4, Euro 5.

Reconditionare injectoare Delphi

Reconditionare injectoare Piezo

Reconditionare injectoare Siemens

Reparatii Pompe Duze Vw, Audi, Skoda, Seat, Passat, Vw Golf

Diagnoza motoare Diesel

Ne gasiti online pe: www.reparatii-injectoare-buzau.roContact


Service Buzau - Reparatii injectoare si pompe de inalta presiune