Reparatii injectoare Bosch | Reconditionari injectoare Bosch

Reparatii injectoare Bosch / Reconditionari injectoare Bosch – Injectoare Bosch sunt reparate pe bancuri de probe profesionale marca BOSCH.

reparatii injectoare bosch

Modele auto cu injectoare BOSCH Common Rail :  

– Reparatii injectoare Bosch Opel 1.3 CDTI, Opel 1.7 CDTI, Iveco 2.3, Iveco 2.8, Iveco 3.0, Mercedes Viito 2.2 CDI, Mercedes Sprinter 2.2 CDI – 2.7 CDI, Ford Focus 1.6 TDCI, Fiat Albea, Fiat Ducato, Renault, Peugeot, Hyundai, Alfa Romeo, Kia, etc

Simptome injectoare defecte

Fum alb in relanti, pornire grea, intreruperi la ralanti, consum carburant mai mare, fum negru in sarcina, pornire grea la rece sau la cald, putere scazuta la plecarea de pe loc si in sarcina, trepidatii motor, oscilatii la relanti, etc

Cum se repara un injector Bosch

Reparatia unui injector Bosch presupune inlocuirea tuturor componentelor defecte, reasamblarea si refacerea reglajelor de debite, calibrare electronica si testare.  Folosim piese originale BOSCH.

Fiecare injector este testat pe banc BOSCH dupa care se intocmeste o fisa de calibrare electronica cu normele de testare (parametrii de lucru al injectorului) . Defectul se poate indentifica doar pe stand de proba , in nici un caz pe autototurism sau pe autoutilitara.
Bancul de proba este singurul test relevant 100%

Injectorul Bosch este verificat pe bancuri de probe speciallizat pentru a se afla defectul, in conformitate cu datele tehnice specificate in fisele de testare.

reparatii injectoare bosch