Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCI

Suntem un service profesional care realizeaza reparatii injectoare Logan1.5 DCI si reconditionari injectoare Logan 1.5 DCI ,pentru injectoare common rail si pompe de inalta presiune common rail cu ajutorul aparatelor si tehnologiilor furnizate de producatorii sistemelor de injectie Delphi si Bosch.

Cum se repara un injector Logan 1.5 DCI ?
Reparatia injectoarelor si a pompelor se efectueaza doar in service-uri special dotate pentru aceasta activitate precum un laborator prefesional dotat cu aparatura de ultima generatie pe banc de proba unde i se aloca un cod hexazecimal in urma reparatiei injectorului  codul generat reprezinta practic parametrii de lucru al injectorului. Este necesar ca acest cod sa fie introdus in calculatorul masinii pentru a raspunde injectorul la comanda data de calculatorul de motor (preinjectie, timp de raspuns,cantitate pulverizata, etc)
Cat costa un injector Logan 1.5 dci ?
Pretul unui injector Dacia Logan este in functie de an si model. La patru injectoare Logan 1.5 DCI , va oferim manopera GRATUITA si certificat de garantie. Preferam sa ajungeti cu masina la noi pentru a face o diagnoza completa.

Pentru orice alte tipuri de  injectoare va rugam sa ne contactati telefonic la : 0740.623.432

Injector Logan 1.5 DCI EURO 3

Injector Logan 1.5 DCI EURO 3

Set Injectoare Delphi Logan

Set Injectoare Delphi Logan

Kit Injector Logan 1.5 DCI EURO 4

Kit Injector Logan 1.5 DCI EURO 4