Reparatii injectoare Siemens

SC Electronic Diesel Sistem SRL Service reparatii injectoare Siemens

Daca vehiculul dumneavoastra ruleaza pe un sistem de injectie cu combustibil alimentat de Siemens, atunci trebuie sa stiti ca Electronic Diesel Sistem SRL este un service specializat pentru aceasta marca.

Noi va putem ajuta sa economisiti timp si bani prin diagnosticarea, testarea, repararea si reconditionarea injectoarelor marca Siemens.

Service-ul nostru este echipat cu aparatura de ultima generatie, iar inainte de a face orice reparatie, noi testam mai intai injectorul Siemens ca sa avem o diagnosticare completa, acesta fiind un pas mare de economisire a timpului in depanarea injectoarelor Siemens.

Intretinerea regulata a injectoarelor Siemens,  in conformitate cu specificatiile producatorului, o durata de viata mai indelungata a motorului masinii dumneavoastra.

In calitate de specialisti in testari, reparatii si reconditionari injectoare Siemens va recomandam sa acordati o atentie deosebita sistemului de injectie al masinii proprii, pentru ai spori eficienta, a prelungi durata de viata a motorului si de a economisi bani si timp.

Alaturi de pompele de injectie diesel, lucram si cu toate injectoare de combustibil diesel (EUI și EUP) si acum avem capacitatea de a lucra la sistemele moderne de combustibil common rail pe toate autoturismele si vehiculele utilitare usoare.
Scopul nostru este de a oferi servicii si suport tuturor clientilor cu motoare diesel. Fie ca detineti un autoturism Audi, Vw, Skoda, Seat cu injectoare Siemens cu motor diesel, ganditi-va la Electronic Diesel Sistem

Cum ne gasiti?

REPARAM DOAR INJECTOARE SIEMENS VW, AUDI 1.6 TDI