Loc. Maracineni, Nr. 104, Jud. Buzau
0740.623.432
electronicdieselsistem@yahoo.com
www.reconditionariinjectoare.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Firma Electronic Diesel Sistem srl, infiintata in anul 2007, va ofera solutia profesionala pentru reparatia sistemelor de injectie Delphi, Denso, Bosch si Siemens-vdo.

Personalul nostru este specializat si autorizat de catre producatorii sistemelor de injectie diesel pentru diagnoza si repararea lor.

Firma noastra este capabila sa reconditioneze cele mai noi sisteme de injectie diesel cum ar fi: injectoare pompa diuza, injectoare piezoelectrice Bosch, injectoare Delphi, Denso si Siemens – VDO common rail, pompe de inalta presiune, pompe duze, pompe de inalta Delphi, injectoare PD, injectoare CR, injectoare Diesel Euro 3, Euro 4, Euro 5.

In procesul de reconditionare al pompelor si injectoarelor diesel, o atentie deosebita este acordata detaliilor. Piesa odata ajunsa in atelierul nostru, este curatata, verificata pe bancul de probe si dezasamblata complet. Fiecare componenta a injectorului sau a pompei duze este foarte atent inspectata pentru identificarea uzurilor.

Componentele interne uzate se inlocuiesc cu alte noi, iar in etapa finala, intr-un mediu ferit de praf si posibile contaminari cu impuritati, piesa este montata, calibrata si verificata pe bancul de probe in conformitate cu valorile din fisa de testare specifica fiecarui cod de piesa in parte.

Diagnoza si identificarea elementelor defecte se face cu ajutorul microscopului digital pe care il avem in dotare.

Pentru a verifica corectitudinea reparatiei injectoarelor si a pompelor de injectie, acestea sunt montate pe bancuri de proba BOSCH si STARDEX pe care le avem in laboratorul diesel si supuse planurilor de testare create de producatorul sistemului de injectie.

Planul de testare reprezinta verificarea tuturor parametrilor de functionare al injectoarelor sau a pompelor de injectie, prin modificarea continua a comenzilor date.

Reparatii Injectoare Pompe Duze 1.9 TDI sau 2.0 TDI

Reparatii Pompe Duze de orice tip Bosch

Sisteme de injectie si detine echipamentele necesare pentru efectuarea diagnozei, verificării si reconditionării pompelor de inalta Bosch.

La reconditionarea acestora se folosesc piese de origine. În procesul de reconditionare se înlocuiesc garniturile, calculatorul pompei, senzorii, rulmentul, pompa de transfer, cap hidraulic, etc

Reparatii motoare diesel
Reparatii Pompe Duze
Diagnoza motoare Diesel

Ne gasiti online pe:
www.reparatii-injectoare-buzau.ro


Service Buzau - Reparatii injectoare si pompe de inalta presiune